L’escola Mas Prats prepara la festa de final de curs

Escola Mas Prats
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

DEFINITIVA_2015Mica en mica es va acostant l’estiu i amb ell, també la fi dels curs escolar a les escoles del nostre municipi. L’AMPA de l’escola Mas Prats per la seva banda organitza de nou la festa final, amb activitats des de bon matí. La programació començarà a 2/4 d’11 d’aquest diumenge, amb la xocolatada popular, que permetrà als assistents agafar forces per afrontar la jornada, que seguirà amb una exhibició de ball, a càrrec dels alumnes de l’escola i sota la direcció de Joan Colls. També hi haurà exhibició de hip-hop i a la una del migdia, una de les més esperades per tots els nens i nenes, la festa de l’escuma, que l’any passat ja va ser tot un èxit.

Una de les membres de l’AMPA, Emilin García, explica que durant la jornada també hi haurà altres CONCURS DE TALENTS_2activitats, com ara castells inflables i un futbolí humà.

De cara a la tarda han preparat també una nova edició del concurs de talents, un espai on els nens i nenes que hi participin tenen un temps determinat a l’escenari per mostrar alguna de les seves activitats. La inscripció al concurs, que es pot fer individualment o bé en grup, s’ha de formalitzar abans d’aquest divendres a la recepció de l’escola, on l’AMPA hi ha dipositat una caixa perquè els interessants hi facin constar que volen participar, i què és el que faran a l’escenari.

Aquesta activitat, que va ser un èxit l’any passat, començarà a ¼ de 5 de la tarda al mateix pati de l’escola.

També hi haurà dinar, a preus populars, que estarà amenitzat pel mag pinedenc Gerard Borrell.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics