3 pirotècnies espanyoles i una italiana als focs de Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La 45a edició del Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava-Trofeu Vila de Blanes ja té les empreses que hi participaran. Serà del 23 al 26 de juliol, de dijous a diumenge, coincidint amb la Festa Major de Santa Anna.

Els membres de la Comissió Tècnica del concurs han escollit les 4 empreses que hi participaran. Són 3 empreses espanyoles i una d’italiana.
Segons la regidora de Cultura i Festes, Lara Torres, les  4 pirotècniques tenen un nivell de qualitat i professionalitat dignes pel Concurs Internacional de Focs,i recorda que aquests focs són un dels màxims atractius amb què compta el municipi. Els criteris de selecció, va relatar torres, han seguit les bases del concurs convidant la Pirotècnia de Granada que ha guanyat en les últimes dues edicions del concurs.

El jurat també ha triat dues empreses de reserva, en cas que algunes hagin de renunciar a la seva participació. Aquestes 6 empreses, entre titulars i reserves, han estat triades de la 10a de companyies que s’han interessat en participar.

La 45 edició del concurs té un pressupost de 105 mil euros, la major part per finançar  la participació de les empreses que perceben 19.000 euros per venir i la resta als costos dels premis i obsequis que es lliuren, entre altres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics