Malgrat celebra dissabte la 12a Fira de Primavera

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Les activitats començaran ben d’hora a les 9 del matí, amb l’obertura de la Fira, en la qual participaran prop d’un centenar de parades entre els comerciants del poble i els artesans que porten les seves pròpies parades.

Fins a les 9 del vespre es podrà gaudir d’aquesta àmplia oferta comercial, que estarà distribuïda pels carrers del centre del poble veí, concretament al del Carme, del Mar, Desclapers i Ramon Turró. També hi haurà algunes activitats, com ara un taller de maquillatge infantil que es farà tan al matí com a la tarda al carrer del Carme. A les Peixateries Velles hi ubicaran els castells inflables, també durant tot el dia. Aquesta programació és una de les novetats que presenta la fira de primavera respecte les anteriors edicions, tal i com explica la gerent de Malgrat Turisme, Ester Gil.

A 2/4 d’1 el grup Black Soul actuarà a la Plaça de Josep Anselm Clavé i a la tarda, a les 7, els alumnes de l’aula de Música contrapunt faran la seva actuació als Jardins de la Torre de la Vídua de Can Sala.

El bon temps permet fer més activitats a l’aire lliure, en part també perquè el dia és més llarg. Per acabar de promoure el comerç, els establiments de Malgrat sortejaran diversos obsequis entre els que consumeixin aquell cap de setmana.

Malgrat acostuma a fer una fira al maig i una altra d’Hivern que es fa tradicionalment al febrer. A banda d’aquestes, el municipi organitza d’altres certàmens com el mercat de Sant Nicolau, al desembre i una a l’estiu que es fa a la zona més turística.

De fet totes aquestes fires les organitza l’empresa Malgrat Turisme, l’encarregada de dinamitzar l’oferta turística del municipi, per tal d’atreure visitants tant d’un dia com amb pernoctacions a la localitat veïna.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics