URGENT

Bermán creu que cal més autocrítica al PP a Catalunya després dels resultats electorals

Compartiu aquesta història

El cap de llista del Partit Popular al nostre municipi, Óscar Bermán, va participar en una tertúlia al programa d’actualitat política La Marimorena, de 13TV. Durant la seva intervenció, el popular va analitzar els resultats obtinguts pel partit a les darreres eleccions municipals, destacant que alguna cosa no es deu estar fent bé des de la direcció general del partit, quan al Maresme es van perdre més de la meitat de regidors que tenien fins llavors.

Bermán va mostrar el seu malestar per la manca d’autocrítica entre les files del partit, i també va assegurar que fa falta regenerar-lo, amb persones que visquin la política des de la vocació. Segons va explicar, cobra 119€ cada dos mesos i porta més de 25 anys al partit.

A la tertúlia el popular palafollenc també va exposar que la política que es fa des dels governs locals és molt diferent de la que es fa des de les altes esferes. De fet, va insinuar que de vegades no tenen llibertat per opinar dins el partit. Parlant de les mesures econòmiques engegades pels populars a nivell estatal, va dir que tot i que estan donant fruits, i mica en mica l’economia va millorant, la classe mitja no nota prou aquestes millores, cosa que no ajuda al seu partit.

Quan el moderador va preguntar per les declaracions d’Ada Colau respecte el procés independentista, Bermán va sentenciar que el que cal fer és complir la constitució, i si cal, fer-la complir, per evitar que Catalunya esdevingui una anarquia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics