Trobats els dos gossos robats a PLF

Els dos animals desapareguts en les últimes hores han aparegut aquest dimarts migdia i segons ha informat la protectora de  Palafolls tots dos es trobaven en bones condicions.

Segons han explicat, aquesta nit uns desconeguts han fet un gran forat en una de les gàbies de la protectora d’animals de PLF per endur-se a dos gossos petaners i de mida petita. A hores d’ara la protectora creu que el causant de tot aquest enrenou podria ser algú que buscava un gos escapat que va ser trobat per la policia local. Segons expliquen, aquest individu podria pensar que l’animal es trobava a les instal·lacions de la protectora.

A partir d’aquí, podria ser que s’endugués la Poma i en Petit, o bé que aquests dos haguessin fugit pel forat que va quedar a la reixa.

De tota manera no és la primera vegada que la gossera de PLF pateix robatoris com el d’aquesta nit. L’any passat van robar  també un altre gos, que va aparèixer dies després a Mas Mora.

Des de l’entitat alerten que últimament s’estan produint molts robatoris d’animals de protectores com la palafollenca, i ara, un cop trobats els dos animals, han agraït la col·laboració ciutadana per trobar-los. De fet, la publicació ha estat compartit més de 600 vegades entre els usuaris d’aquesta xarxa social.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics