Campanya de prevenció solar a Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Durant tota la jornada s’ha estacionat l’autobús d’uns laboratoris per ajudar a identificar casos de melanoma a la pell, gràcies a un conveni que ha signat l’Associació Contra el Càncer (AECC). Cada any es diagnostiquen 200.000 nous casos de melanoma al món, dels quals el 90% són curables si es detecten a temps. Per això, l’Associació Contra el Càncer (AECC) ha signat un conveni de col·laboració amb uns laboratoris per posar en marxa una campanya solar durant l’estiu d’aquest 2015. La iniciativa, que té per lema Fes-te Skin checker, consisteix en un autobús informatiu que fa un recorregut que el durà per 70 poblacions costaneres d’arreu de l’estat espanyol.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics