El nou supermercat de PLF celebra “el dia de les persones”

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Cap a les 7 de la tarda d’aquest dimecres els treballadors i treballadores d’aquest supermercat han aturat la seva activitat laboral i han repartit cava i bombons entre els clients que en aquells moments es trobaven fent la compra.

L’aturada, que ha durant uns 10 minuts aproximadament, s’ha dut a terme en la gran majoria de supermercats d’arreu de Catalunya.

La iniciativa  respon a la voluntat d’agrair d’una banda, la bona rebuda que han tingut al nostre municipi i de l’altra, la confiança dipositava pels seus clients, i potenciar el tracte més proper entre treballadors i clients.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics