Els equips de futbol i bàsquet tanquen les temporades amb festes, àpats i partits

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest vespre l’alcalde en funcions de PLF rebrà  l’Ajuntament de PLF l’equip de l’Amateur de futbol del nostre municipi. El consistori vol homenatjar als jugadors que han aconseguit una de les fites històriques del club local de futbol, després de guanyar la lliga del grup 16è de la 3a catalana. Això a més, els ha obert la porta de l’ascens de categoria a la 2a catalana.

Demà dissabte, a més, el CD Palafolls acomiadarà la temporada amb la seva festa anual, que començarà amb el torneig Laureano Moreno, que enguany arriba a la 13a edició. Moreno va ser impulsor i mentor del futbol base al nostre municipi. Els partits es duran a terme al Palastadium Lluís Moner, i hi haurà activitats al llarg de tot el dia, entre elles, un dinar a preus populars.

D’altra banda comença el tram final de la temporada d’atletisme, i tres atletes palafollenques han aconseguit arribar a la fase prèvia a la final. Aquest dissabte Ainhoa Fitó i Núria Escudero lluitaran per guanyar-se una plaça a la final dels 1.000 metres llisos en la categoria Benjamí. De les 50 atletes que correran la prova, només 16 tindran la opció de disputar la final, que es farà la setmana següent a Castellar del Vallès.

En la categoria Cadet, serà Vanesa Mateos qui representarà l’atletisme palafollenc. Ho farà més endavant, el dia 14, a Granollers. El responsable del club d’atletisme, Jordi Fitó, explicava aquesta setmana al programa En Joc de RP, que les bones marques aconseguides per les dues benjamines, els fan ser molt optimistes amb els resultats.

D’altra banda, PLF acollirà aquest mateix dissabte el comiat de la temporada de bàsquet.

El Club de PLF ha preparat partits al Palauet, amb barra  de bar i activitats i la presència dels seus equips.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics