Gran participació dels escolars a la Diada de la lectura de Pineda

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Diada de la Lectura en Veu Alta és una activitat inclosa dins del Pla Lector Municipal que es va presentar en la darrera edició de Sant Jordi i que preveu programar activitats al llarg de quatre anys. La matinal s’ha celebrat de 10 a 13 hores a l’escenari de la plaça Espanya i hi han estat convidades a participar totes les escoles pinedenques per posar en pràctica aquest homenatge a la lectura. Uns 350 alumnes han assistit a l’acte a la plaça Espanya, fent el seguiment de les lectures, o bé llegint els textos escollits per cada centre educatiu.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics