Es posa en marxa l’Oficina de Turisme de Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Divendres es va obrir de nou l’oficina de la Plaça Catalunya, que ha guanyat en comoditat i atractiu, després d’unes obres de reforma que s’han fet durant aquests últims mesos. Per celebrar la seva reobertura i de pas, visitar les noves instal·lacions, l’oficina va donar divendres la benvinguda a tothom qui va acostar-se a visitar-la, amb productes gastronòmics de Blanes: una copa de cava Laviret acompanyat de carboneres, uns bombons de xocolata de la centenària Pastisseria Orench. La remodelació ha comptat amb un pressupost d’execució de 32.000 euros, un import que s’ha finançat amb la taxa turística que percep el municipi. L’espai ha mantingut l’antiga estructura, s’ha climatitzat la nova superfície ampliada, i s’ha aprofitat per introduir serveis per adaptar-se als nous temps.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics