La CUP de Malgrat nega haver proposat un pacte a quatre bandes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ho fan en un comunicat que la formació política malgratenca ha emès un cop passada la tempesta de retrets i acusacions entre diferents partits polítics poc després de les eleccions municipals.

Segons assegurava ERC, la CUP i CiU haurien proposat parlar amb Junts x Malgrat per intentar arribar a un acord per fer fora el PSC, cosa que va ser desmentida per la CUP i CiU.

Ara, la CUP explica que van ser ells qui van rebre la proposta, no qui la va fer, i que des del primer moment la seva postura va ser “no entrar en negociacions fins que l’assemblea es manifestés al respecte d’aquesta qüestió.

També afirmen que aquest pacte era una opció de “tots en contra de” i que no tenia una proposta programàtica clara, de manera que l’assemblea va decidir, per coherència amb el seu ideari, mantenir-se a l’oposició.

Respecte el pacte format entre PSC i JxM i que es va fer oficial hores després de tot aquest rebombori, consideren que la millor opció hauria estat un govern amb minoria del PSC, la formació més votada a les eleccions de maig, ja que l’oposició seria prou poderosa com per poder recolzar les propostes que consideressin coherents i rebutjar aquelles que no veiés convenients, així com també fer pactes puntuals.

Aprofiten l’escrit per demanar a totes les formacions polítiques de Malgrat que expressin les seves opinions i posicions amb respecte i sense posar en dubte la credibilitat dels altres, com consideren que ha passat arran d’aquest conflicte.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics