Nou acord per formar i inserir estudiants al mercat laboral a Calella

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Les Escoles Freta han signat un acord de formació per als seus estudiants d’auxiliar d’infermeria amb l’empresa de serveis de diàlisi Diaverum. Diaverum és una multinacional del sector sanitari especialitzada en els tractaments renals per a pacients crònics. Té 9 centres a Catalunya, un dels quals al polígon de Pineda de Mar. Adela Castellà, professora d’Escoles Freta, ha explicat que l’acord permet, d’una banda oferir formació específica sobre els tractaments de diàlisi als estudiants d’auxiliar d’infermeria, i de l’altra, obrir-los una porta al mercat laboral.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics