Últims dies per recollir entrades per la Mirada del Poeta de Tordera

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’acte central de la quarta edició d’aquest esdeveniment cultural que cada dos anys homenatja un poeta diferent es durà a terme el proper divendres dia 12. Per assistir-hi cal recollir unes entrades, que són gratuïtes, i que es poden demanar a la Biblioteca Municipal o bé al Teatre Clavé.

La Mirada d’aquest any està centrada en l’obra En Quarantena del poeta gironí Narcís Comadira i tindrà com a punt d’inici la Biblioteca.

A partir d’aquí, el públic,  que estarà acompanyat per un grup de guies-actors, podrà veure diverses intervencions artístiques que tindran lloc en els espais que configuren l’itinerari físic d’aquesta edició de La Mirada del poeta: entre ells, diversos carrers del municipi, el Teatre Clavé, la Plaça de l’Ajuntament, i Parc de la Sardana, on finalitzarà tota la performance.

En total, dues hores de passejada en què hi participaran més d’un centenar de voluntaris tant a títol individual com diversos col·lectius del municipi.

La passejada del 12 de juny posarà punt i final als actes de La Mirada del poeta 2015, un projecte conjunt de l’Ajuntament de Tordera, la Fundació Teatre Clavé i la Biblioteca de Tordera, amb el suport de la Diputació de Barcelona, i que va començar amb una lectura de poesia amb la presència del mateix autor.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics