URGENT

Protecció Civil oferirà l’estat de les platges catalanes a través del seu web

Compartiu aquesta història

D’aquesta manera, els banyistes podran decidir quina és la platja més adequada per anar a passar el dia a través del web de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya que indicarà  l’estat de les platges, quina bandera oneja, els serveis dels quals disposa aquella platja i, per primer cop, si hi ha meduses. Aquesta és la principal novetat per aquest any. La intenció és poder avisar de la presència de meduses en una platja amb una antelació de fins a 48 hores. Serà gràcies a la col·laboració de l’institut de Ciències del Mar del Consell Superior d’Investigacions Científiques.

L’usuari, clicant sobre una icona amb una silueta de medusa, podrà tenir tota la informació sobre el tipus de medusa, les seves característiques i com actuar en cas de contacte.

Una altra de les novetats d’enguany és que el lloc web indicarà l’itinerari més senzill per arribar a les platjes des del punt de l’usuari i si disposa o no de socorristes. Tota aquesta informació es podrà compartir a través de les xarxes socials i també es podrà consultar des del mòbil i les tauletes. El portal estarà disponible a partir del 15 de juny i inclou un cercador de municipis i platges per facilitar les consultes.

Amb aquest web es podrà consultar l’estat de les platges més properes com les de Lloret, Blanes , Malgrat i Sta. Susanna.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics