Berri Txarrak i 2 grups palafollencs a les barraques de Malgrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ja s’ha donat a conèixer el cartell musical de la nova edició de les Barraques de Malgrat. Com sempre es faran coincidir amb la Festa Major de St Roc, a mitjans d’agost i portarà al municipi a la formació de Navarra Berri Txarrak en l’únic concert que faran a Catalunya aquest estiu. Serà a les barraques del dijous, i al costat de Liar Desire , un grup palafollenc que va començar fa 4 anys i que ha aconseguit molta  volada en els últims mesos amb actuacions arreu de Catalunya. Fa només uns dies va aconseguir més 1300€ a través de Verkami per poder gravar el seu primer disc.

Tancarà la nit de dijous un altre grup basc: Juantxo Skalari i la Rude Band.

11247714_10153343116937698_7119823807811386224_n

La nit de divendres, dia 14, serà la nit maresmenca perque actuaran el veïnat, banda de Vilassar, Ebri Knight, d’Argentona i acabarà la nit els palafollencs Tapeo Sound System, banda de versions nascuda fa uns anys a PLF.

L’última nit de les barraques, la de dissabte, és la que es reserva a la Summer Moguda, amb els mateix DJ que oefereix la Festa dels 80 que rememora les nits de la desapareguda Disco Don Juan de Malgrat, i que fan una sessió especial d’estiu a les barraques malgratenques, des de fa ja alguns anys.

Tots els concerts es faran a la pista d’atletisme de la platja, com ja és habitual, i seran gratuïtes.

Dins el recinte hi haurà 8 barraques d’entitats locals, que gràcies a aquesta activitat aconsegueixen finançar les seves activitats. Aquest any hi ha 2 entitats que s’estrenen. Són El Rovell i Adiam, que se sumaran  d’altres 6 entitats que repeteixen barraca a Malgrat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics