Mas Prats munta una fira d’entitats palafollenques d’arrel tradicional

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els nens i nenes de les aules de 1r de Primària han treballat durant aquest curs les tradicions catalanes, i avui faran el tancament del projecte amb una gran fira al carrer que comptarà amb la presència de fins 7 entitats palafollenques. La idea de fer aquesta mostra, que neix amb la voluntat d’apropar als alumnes de l’escola la realitat de les entitats del nostre municipi, la van tenir els propis alumnes de primer, que van fer aquesta proposta a la seva professora.

La fira d´entitats
La fira d´entitats

Per tal d’aprofitar la feina que suposa l’organització d’una mostra com aquesta, es planteja la possibilitat d’obrir l’activitat a tot el centre enlloc de centrar-ho només en les aules que han treballat aquest eix temàtic.

Segons explica la cap d’estudis de Mas Prats, Imma Bigas, el fet de treballar per projectes fa que tots els alumnes, en major o menor mesura, hagin treballat les entitats.

Així doncs la colla de geganters, els diablesfolls, la colla castellera, la cobla, membres del pubillatge, l’esplai de PLF i el cos de Protecció Civil posaran el seu estand al llarg del carrer que hi ha davant de l’escola, i faran demostracions de les seves activitats.

Alex Peralta, membre dels DiablesFolls, explica que aprofiten la fira d’avui per donar-se a conèixer.

Peralta recorda que justament aquests alumnes seran el futur de les entitats locals el dia de demà.

La fira primer ha estat tancada només pels alumnes fins la 1 del migdia, i després també l’han pogut visitar pares i mares i públic en general.

Aquesta fira, que és la primera vegada que s’organitza, podria repetir-se l’any que ve si té èxit, i de fet, hi ha la possibilitat de dedicar un dia sencer a cadascuna de les entitats, per poder-les treballar amb més profunditat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics