La policia local va detenir ahir un home a Tordera per exhibicionisme

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El detingut, de 49 anys i veí de Badalona, hauria mostrat els seus genitals a menors d’edat que es trobaven celebrant un dinar amb els seus pares al paratge de Sant Ponç. Segons la policia local, van rebre el requeriment de dos pares que havien observat un home fent exhibicionisme davant de menors. Va donar la coincidència que els dos pares eren un mosso d’esquadra i un policia local que van poder retenir a l’home. Després d’agafar declaracions, van procedir a detenir l’home. Tot i no ser veí de Tordera, el detingut podria tenir habitatge en alguna urbanització del municipi. L’home ha passat aquest mati a disposició judicial a Arenys.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics