URGENT

Valentí Agustí torna a ser investit alcalde de PLF

Compartiu aquesta història

Dissabte van prendre possessió del seu càrrec els 13 nous regidors que composaran els càrrecs electes de l’Ajuntament de Palafolls pel mandat 2015-2019.

Tots ells van presentar les credencials i van prometre o jurar el càrrec, el que comporta complir les funcions com a regidors amb lleialtat al rei i a la constitució. Tots els regidors del PSC i de C’S van prometre el càrrec, el regidor del PP el va jurar, mentre que ICV i ERC van prometre per imperatiu legal. Els republicans a més, com en altres municipis, van afegir estar al servei del Parlament i del President per l’autodeterminació de Catalunya . Així ho feia el republicà Jordi Villaret.

Un cop constituït  el consistori es van presentar els candidats a l’alcaldia. Se’n van presentar 3; Valentí Agustí, Francesc Alemany i Martí Victòria. El socialista va rebre 7 vots, 4 el republicà,  1 del de Ciutadans i un vot en Blanc, pel que Agustí va ser proclamat alcalde de PLF pels propers 4 anys, gràcies al vot dels socialistes i el suport conegut d’ICV-EUiA.

Dels 13 regidors actuals 6 es van estrenar dissabte, pel que hi ha hagut una destacada renovació de cares. Els socialistes aporten 3 persones noves, ERC 2 i l’última nova incorporació és la del cap de llista de C’s.

El regidor més jove és el republicà Jordi Villaret, de 37 anys, i el més gran, el propi alcalde de PLF Valentí Agustí, amb 65.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics