Calella presenta una guia gastronòmica

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La presentació de la guia, que porta per nom “Calella. Moments de Gastronomia” s’ha fet aquest matí a l’Ajuntament. Es tracta d’una nova eina divulgativa, que s’incorpora a les ja existents al municipi, i que neix amb la voluntat de difondre a nivell turístic i també, entre els propis conciutadans calellencs, l’actual oferta turística i de restauració amb què compta la ciutat. L’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, ha assegurat que calia posar en relleu aquesta oferta gastronòmica, i donar projecció als professionals que estan al capdavant dels establiments culinaris calellencs.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics