Palafolls viu la seva 3ª Nit d’Oracles aquest dissabte

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Molts mites, històries i llegendes envolten la nit del 23 de juny, la revetlla de Sant Joan.  No en va se és popularment coneguda com la nit de les bruixes, ja que és una nit màgica en què se celebra el solstici d’estiu i en la qual el foc i la màgia en són indiscutiblement els grans protagonistes.

Per tercer any consecutiu l’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls organitza la fira màgica “Nit d’oracles”, que se celebrarà aquest mateix dissabte a partir de les 6 de la tarda i fins les 12 de la nit.

La fira començarà davant l’església de PLF i les parades resseguiran el C/Major fins arribar a la Plaça Major, al davant de l’ajuntament.

Aquesta iniciativa es va celebrar per primera vegada l’any 2013, i tot i que en aquell moment no va tenir gaire èxit, l’organització ha seguit apostant per ella treballant per fer-la més completa i, d’aquesta manera, més atractiva per al públic. Ho ha explicat el president de l’ACEP, Francesc Tresserres.

Al llarg del carrer s’hi podran trobar diverses parades relacionades amb el món de l’esoterisme, on es podran fer tirades de cartes per conèixer el futur, o comprar amulets i espelmes, entre altres.  La plaça major ha estat l’espai escollit per ubicar-hi l’oferta més encarada als nens, i on es podran fer activitats i tallers, com ara un de maquillatge infantil.

La circulació quedarà tallada al Carrer Major a partir de la una del migdia, així com la prohibició d’estacionar a la plaça major, on també s’hi ubicaran parades.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics