Detenen a Lloret un capo del narcotràfic relacionat amb la màfia calabresa

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Guàrdia Civil el considera com a màxim responsable d’un grup de narcotraficants que subministrava cocaïna a la màfia calabresa. Es tracta d’un home de 39 anys i nacionalitat italiana, que seria l’encarregat d’adquirir importants partides de droga a càrtels colombians.

Paral·lelament, a Itàlia s’han detingut 34 persones que serien les encarregades de repartir la cocaïna al centre d’Europa. Tots ells serien membres d’un conegut clan mafiós i i estan acusats d’intentar introduir a Itàlia quatre tones de cocaïna, intervinguda en diferents fases i operacions.

El detingut dirigia el grup des de Lloret de Mar on també s’han fet dos registres domiciliaris, a més d’un tercer a Barcelona. Es van intervenir una pistola municionada, quatre vehicles d’alta gamma, 20.000 euros ocults en un dels vehicles, joies i documentació relacionada amb els fets investigats, entre d’altres

L’operació es va iniciar el desembre del 2014 després que la Guàrdia Civil interceptés un veler procedent de Sud-Amèrica a 40 milles al sud de Tenerife amb 725 quilos de cocaïna.

L’organització italiana introduïa la droga a través del Port de Goia Tauro de Calàbria, i des d’allà la venien a Centre Europa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics