URGENT

Les JERC es presenten demà a PLF

Compartiu aquesta història

El passat mes de març es va donar a conèixer la creació al nostre municipi de la branca jove d’ERC. La intenció era fer una presentació pel maig, però davant la contesa electoral de les municipals es va decidir endarrerir-ho.

Finalment demà divendres es farà aquesta presentació al MiD.

Serà a partir de 2/4 de 8 del vespre  amb un acte obert a tothom on es comptarà amb la presència del diputat d’ERC a Madrid Joan Tardà, que farà de padrí en aquesta presentació.

També hi seran Gerard Gómez, portaveu nacional de les JERC als Països Catalans i el regidor portaveu i cap de llista dels republicans a PLF Francesc Alemany.

Les Jerc anuncien que després de la presentació hi haurà pica-pica.

Els membres de les JERC de PLF tenen entre els 16 i 20 anys i han estat un factor actiu en les últimes eleccions municipals.

ERC destaca que la seva branca juvenil prové, en gran part, del teixit associatiu del poble, una de les apostes dels republicans.

Les JERC de PLF ja són presents a les xarxes socials més importants com Facebook, twitter i Instagram.

La formació mare, ERC,  ha mostrat la seva satisfacció per la creació d’aquesta secció local dels joves i asseguren que han estat els mateixos joves els que s’han organitzat i han empès la creació de les JERC.

I és que els republicans consideren que és molt positiu que els joves s’impliquin en el projecte independentista d’esquerres, sobretot ara que hi ha un baix interès en la política en general.

D’aquesta manera, ERC ja té la seva branca juvenil, com també les tenen el PSC, el PP, CiU i ICV a PLF. Tot i això no totes aquestes seccions juvenils estan actives, tot i estar constituïdes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics