Segueix en marxa el festival de jazz de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El tercer concert del 4 de jazz portarà a l’escenari del teatre municipal la cantant brasilera Thaïs Morell, una de les veus de referència de la nova generació de músics brasilers. L’acompanyaran el pianista Ignasi Terraza, considerat un dels millor intèrprets d’aquest instrument, el contrabaixista Horacio Fumero i Esteve Pi, que portarà el ritme a la bateria. Amb el concert d’aquest divendres el festival especialitzat 4 de jazz arriba al seu equador, ja que només quedaran pendents les cites amb Sweet Marta i The Blues Workers, que serà el 26 de juny i el 3 de juliol, hi posaran punt i final la banda multinacional Barcelona Gipsy Klezmer Orchestra, que exhibirà la seva música de ritmes balcànics.

Les entrades per al concert de divendres, que tenen un preu de 7€ es poden comprar aquest mateix vespre, una estona abans del concert, que començarà a les 10 de la nit.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics