URGENT

Èxit rotund i normalitat a la festa d’inauguració a la piscina

Compartiu aquesta història

Com cada any pels volts de St. Joan, i coincidint amb el final del curs escolar, aquest matí s’ha posat en marxa la temporada de la piscina municipal i, com ja és tradicional, s’ha fet amb un dia de portes oberts, és a dir, d’accés gratuït per a tothom.

Segons ha informat el tècnic d’esports, l’aforament de la piscina, xifrat en un màxim de 350 persones, ha quedat gairebé complet, i assegura, s’ha superat les 340 persones.

La gran afluència de gent, però, no ha provocat cap mena d’incidència, i tots els serveis han funcionat correctament durant tota la jornada. Les instal·lacions han obert puntualment a les 10 del matí i han tancat a les 7 de la tarda.

Aquest horari serà precisament el que tindrà durant tot l’estiu, fins a principis de setembre, quan es farà el seu tacament.

A partir de demà ja s’haurà de pagar per entrar a la piscina. Els preus es mantenen igual que els anys anteriors i l’entrada general d’entre setmana serà de 2 € i mig pels nens de 4 a 14 anys i no arriba a 3€ pels majors d’aquesta edat. Al cap de setmana el preu augmenta lleugerament passant a ser de 2.75 per infants i 3.05 pels majors de 14 anys.

Pel que fa als abonaments de temporada, que es poden adquirir a la mateixa piscina, i permeten l’accés a la instal·lació durant tot l’estiu per un preu de 44.30€ pels infants i de 51€ i mig pels adults.

Ja fa 4 temporades es van estrenar els abonaments de 10 entrades a la piscina, que han tingut molt bona acceptació i que es mantenen enguany a un cost de  24.20 per adults i 19.8€ per infants.

Els interessats en els cursets d’iniciació i perfeccionament de natació podran informar-se a la recepció del mateix equipament a partir de dilluns, quan començaran les inscripcions. Caldrà un mínim de 50 participants per tirar endavant aquests cursos.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics