El sector turístic preveu una rebaixa del 30% del turisme rus a l’Alt Maresme

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Dades poc esperançadores entre els col·lectius d’hotelers i empreses del sector turístic. Els estudis de previsió del turisme a l’Alt Maresme no són gaire positius, ja que, com ve passant en els últims estius, es preveu una davallada del turisme rus, que aquest cop arriba al 30%. La revaluació del ruble despunta com a principal causa d’aquesta disminució de turistes russos. Tot i això, s’espera que el nombre de reserves sigui similar al de l’any passat, i es confia en les reserves d’última hora, que són els que han anat salvant les temporades turístiques.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics