Segona Diada castellera per la festa major de la Minerva de Calella

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La diada serà el proper 19 de setembre, a la tarda i hi participaran els Minyons de Terrassa, que ja van participar-hi l’any passat, quan van convertir Calella en plaça de 9, i els Xics de Granollers. Els castellers de l’Alt Maresme, amfitrions de la trobada, auguren una gran exhibició castellera per la qual es plantegen repetir una construcció de 7 pisos o bé aixecar-ne una que no han provat mai: un 9 de 6 amb tres enxanetes pujant a la vegada. La de la festa major d’aquest any serà la segona diada castellera que acollirà la ciutat calellenca.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics