Óscar Bermán demana un relleu al PP de Catalunya

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El màxim dirigent local del PP i cap de llista a PLF en les últimes 6 eleccions, demana al seu partit a nivell català que comenci a reconèixer errors en  les passades eleccions municipals, on els populars van perdre més de la meitat de representants a Catalunya.

En aquest sentit, el regidor de PLF apunta a la cúpula del PP català i, per tant, a Alicia Sánchez Camacho, i demana una regeneració de líders a Catalunya per a  que dirigeixin el partit amb convicció de govern.

Diu Bermán que calen líders que connectin i  que comuniquin amb empatia i que puguin així influir  i tenir incidència a la societat catalana. Demana a més un projecte innovador que pugui capgirar  la visió actual de la societat catalana que, segons Bermán, està farta de corrupció i de mentides. Tot un seguit de circumstàncies que han fet canviar als ciutadans que on abans hi veien esperança de futur, ara hi veuen desesperança, cansament i indignació.

Bermán ho ha dit a la seva pàgina personal de Facebook, on acaba distingint entre els qui, com ell, tenen valors, ètica, honor i principis, i que estan cansats de tants escandols i els qui no.

Després de la patacada electoral dels populars a Catalunya Bermán ja va aixecar la bandera de la regeneració al seu partit. Ho va dir a 13tv en un programa d’emissió per a tot l’Estat.

No és la primera vegada que Bermán apunta a la direcció del partit, de la que no sempre ha compartit decisions.  La més sonada quan al 2008 va criticar l’elecció a dit de Sánchez Camacho com a líder catalana en el congrés on es presentaven  Daniel Sirera o Montserrat Nebrera. Bermán, que sempre ha estat defensor de la gestió de Sirera al capdavant del PP Català, demana ara precisament el relleu de Camacho després dels mals resultats de les eleccions municipals almenys a Catalunya.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics