Les JERC neixen amb l’objectiu de fer créixer el sobiranisme a PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Pels partits partidaris de la independència de Catalunya, les eleccions del proper dia 27 de Setembre són un plebiscit sobre la voluntat del país. És per això que els partits a favor del SÍ, volen augmentar el nombre de partidaris  de la independència de cara als comicis previstos pel setembre.

Aquest és un dels principals objectius que es marca també la recentment creada secció local de les JERC.

Volen treballar per fer que l’opció sobiranista sigui majoritària a PLF  pels comicis del 27S, sobretot en benefici de la seva formació mare; ERC. Ho explica Aleix Freixa, responsable de la secció local de les JERC que es va presentar divendres a PLF.

Més enllà de la cita electoral, la formació també neix amb la voluntat de treball a  nivell local.

Les JERC Palafolls van néixer a principis d’any amb una 10a de joves que organitzaran activitats i donaran suport a Esquerra en comtesses electorals, o actes propis en favor dels seus ideals.

Una implicació juvenil en política que ajuda a desmentir la impressió general que els joves no s’organitzen per canviar les coses. Això és el que pensa Gerard Gómez, portaveu nacional de les JERC als Països Catalans, que també va ser la presentació de divendres.

L’acte, que va tenir com a principal atractiu el discurs del diputat a Madrid per ERC, Joan Tardà, va ser presentat per Francesc Alemany, el regidor portaveu dels republicans a PLF, que també va destacar la implicació dels joves en el dia a dia de la nostra població i del país.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics