El Club Patí de Palafolls celebra el tradicional festival aquest diumenge

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El club de patinatge portarà a la pista del Palauet el tradicional festival amb què posen punt i final a la temporada. Aquest espectacle portar per títol “Des del Cel”, i està format per un seguit d’actuacions de les alumnes que han estat  entrenant, i sobretot, aprenent, durant tot el curs.

A més a més, hi participaran fins a cinc equips convidats de les rodalies, com són els clubs d’Arenys de Munt, el Club Esportiu Malgrat de Mar, Patinatge Artístic Tordera, el de Breda i l’APA Malgrat.

Enguany, de nou, el Club Patí Palafolls estableix un donatiu de 3 euros, per tal que la gent que s’apropi a gaudir del festival col·labori voluntàriament en el finançament del club i de les activitats que realitzen durant l’any.

La venda de les entrades serà al mateix recinte del Palauet, i es farà en el moment d’obrir portes, a les  5 de la tarda d’aquest proper diumenge.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics