Els programa del CCM per fomentar l’ocupació ajuda 18 dels participants a trobar feina

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Finalitza la segona edició del programa “Joves per l’Ocupació, 2013-2015”, del Consell Comarcal del Maresme, amb una inserció laboral del 64,28%. El programa permet compaginar la formació, l’orientació i l’experiència professional i ha permet inserir laboralment 18 dels 28 joves participants i retornar al món educatiu de 4 dels altres joves. Ara s’està fent una nova edició, amb joves de 16 a 24 anys que han rebut formació de zelador/a en centres sanitaris i d’auxiliar de magatzem i comerç. Aquesta tercera edició finalitzarà el proper 31 de desembre , i fins aquesta data es proporcionarà acompanyament als joves en el seu procés d´inserció laboral i/o en la realització del projecte laboral.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics