El primer ple extraordinari de Tordera aprova la rebaixa del 16% del cost polític

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Dijous es va dur a terme el primer ple municipal del mandat 2015-2019 al municipi veí, i també va ser el primer del nou equip de govern format per CiU i SOM Tordera. Duran la sessió es va donar compte de la configuració del cartipàs municipal, que es va donar a conèixer en roda de premsa amb la presentació del pacte de les dues formacions, i les aportacions dels grups municipals. El nou govern perd 5 regidories i limita els sous de càrrec públics locals, eventuals i d’alta direcció, que en global, suposen una rebaixa del 16%.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics