La música blues, protagonista en el quart concert del 4 de jazz

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Sweet Marta & The Blues workers és el grup musical en el qual el festival especialitzat palafollenc 4 de jazz ha confiat per posar el toc, sempre present i necessari, en el registra musical del blues.

A més a més, el concert d’aquest divendres serà especial, ja que també hi participarà un dels millors harmonicistes de les nostres contrades Victor Puertas,  qui, de fet, ja va participar fa uns anys al festival local. Ho ha explicat l’organitzador del 4 de jazz, Federico Francesc.

El conjunt musical va néixer a principis de l’any 2013, i amb poc més d’un any graven el seu primer àlbum d’estudi, “Come Love” amb 12 temes que repassen diferents formes d’entendre el blues.

Una de les característiques vitals del festival és que sempre hi ha presència de la veu femenina, perquè, segons explica Federico Francesc, sempre és més fàcil que el concert agradi als nous oients que s’inicien en aquest tipus d’audicions.

El concert començarà, com ja és habitual, a les 10 de la nit al teatre de PLF, i les entrades es podran comprar al preu de 7 euros, una estona abans que comenci l’actuació.

Després d’aquest ja només quedarà posar la cirereta al pastís, i no faran, el primer divendres de juliol, amb l’execpcional i eclèctic estil musical del Barcelona Gipsy Klezmer Orchestra, una formació multinacional on hi prenen part fins a set membres de procedències totalment diferents.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics