La plataforma Aturem la C-32 comença una campanya de micro-mecenatge

Aturem C-32
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’objectiu de la Plataforma Aturem la C-32 és aconseguir recursos per informar als veïns de Blanes i de Lloret de Mar, de quin és l’impacte de l’autopista, i de quines alternatives existeixen. Així com també, reclamar a l’administració que no cedeixi a les pressions de les grans empreses concessionàries i respecti la voluntat del poble, i garanteixi la salvaguarda del valuós Patrimoni Natural i Cultural per les generacions futures.

La recollida de fons es fa a través de la web TotSuma. El repte és aconseguir 3.000 euros en 40 dies. Les aportacions poden ser de 5, 10, 15, 20 o 30 euros i tenen, en cada cas, una recompensa per agrair el suport.

Per acostar la problemàtica de l’allargament al ciutadà Aturem C-32 ha penjat un vídeo amb les panoràmiques aèries del frondós bosc que s’està lluitant per conservar en la zona.

Aturem la C-32 està iniciant d’aquesta manera un procés d’informació sobre les alternatives que ha de durar fins la consulta popular demanada als ajuntaments i que en breu s’espera es dugui a la Generalitat.

D’altra banda, aquesta plataforma ciutadana va ser reconeguda, durant els actes de la revetlla de Sant Joan amb el guardó “la Flameta”, que reconeix el treball d’entitats que treballen per defensa la cultura popular i el territori.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics