Un home de Malgrat ha mort a la platja del Centre aquest dilluns

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’incident s’ha produït abans que els serveis de socorrisme comencessin, i ha estat a les 10 del matí quan de fet, els mateixos socorristes han trobat el cos de l’home, que surava a la platja del Centre de la població veïna. L’home, de 63 i veí de Malgrat ha estat localitzat a l’alçada dels carrers d’en Blanch i Mallorca, a uns 30 metres de la sorra.

Els socorristes l’han tret de l’aigua i han començat a practicar els treballs de reanimació, que han continuat durant una hora amb els efectius de les ambulàncies de suport del Servei d’Emergències Mèdiques, que han participat en la reanimació. Els serveis d’emergència no han pogut fer res per salvar la vida a l’home, i ara caldrà esperar a l’autòpsia per conèixer les causes l’hora reals de la mort.

Han treballat conjuntament en aquest dispositiu els serveis d’emergències mèdiques, la Policia Local i els Mossos d’Esquadra.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics