L’ajuntament de Palafolls convoca el primer ple extraordinari del mandat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Es tracta d’un ple pràcticament rutinari, on es debaten i s’aproven alguns punts sobre el funcionament intern dels diferents òrgans de govern i gestió del consistori municipal, com ara la periodicitat de les sessions ordinàries del ple i de la junta de govern.

La convocatòria preveu la discussió d’un total de 12 punts, entre els quals, s’exposarà els nomenaments dels membres que formaran la junta de govern local, el nomenament dels tinents d’alcalde, que són part d’aquesta junta, i també s’aprovarà, si escau, les delegacions que l’alcaldia ha estimat oportú conferir a l’organisme.

A més a més, també es nomenarà els representants de la corporació local que participaran activament dels diferents consells municipals, entre ells, el consell escolar, el consell sectorial de cultura, el consell municipal de Ràdio Palafolls, i els representants de l’ajuntament en associacions i fundacions.

Al ple de dimarts també es parlarà de les dedicacions que tindran els regidors i regidores i de les retribucions econòmiques que percebran per la realització d’aquesta tasca. També s’aprovarà la determinació del nombre, les característiques i les retribucions del personal eventual que designarà el nou ajuntament.

La sessió plenària donarà inici aquest dimarts, 30 de juny, a les 8 del vespre al saló  de sessions de l’ajuntament palafollenc i es podrà escoltar en directe a través de Ràdio Palafolls i per Internet a www.radiopalafolls.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics