URGENT

Detingut un home en relació a l’apunyalament d’un policia local aquesta tarda a Malgrat

Compartiu aquesta història

Podria tenir relació amb l’apunyalament d’aquesta tarda a un policia local de Lloret de Mar, que no estava de servei i està en estat molt greu, segons han confirmat  fonts hospitalàries a RP.

home apunyalat
Mossos enduent-se un home detingut

 

Segons informa el Servei d’Emergències Mèdiques, l’home, d’uns 30 anys aproximadament ha estat traslladat a l’hospital Trias i Pujol (Can Ruti) de Badalona en estat molt greu per l’atac de dos individus que l’haurien assaltat en sortir d’un establiment comercial de l’Avinguda Mediterrània de Malgrat de Mar. L’assalt s’ha produit aquest dimecres a la tarda, a l’alçada del número 27 d’aquesta via malgratenca. Els assaltants han apunyalat el policia local de Lloret de Mar, que estava fora de servei, i han fugit. L’home hauria aconseguit entrar en un altre establiment per demanar ajuda.

La policia treballa amb la hipòtesi que la víctima hagués intentar evitar un robatori a la botiga de telèfons que hi ha en aquesta via de Malgrat, tot i que no ha transcendit cap altra informació.

El portal on han passat els fets. Foto RP
El portal on han passat els fets. Foto RP

El SEM ha rebut la trucada d’avís a les 16.33 de la tarda d’aquest dimecres i s’hi han desplaçat dues ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat, amb el que ha estat traslladat a l’hospital per ser atès.

El lloc on ha caigut estés la víctima, davant d'un bar. Foto RP
El lloc on ha caigut estés la víctima, davant d’un bar. Foto RP

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics