Apunyalen un Policia Local de Lloret a l’Avinguda Mediterrània de Malgrat de Mar

El portal on han passat els fets. Foto RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Segons informa el Servei d’Emergències Mèdiques, l’home, d’uns 30 anys aproximadament ha estat traslladat a l’hospital Trias i Pujol (Can Ruti) de Badalona en estat molt greu per l’atac de dos individus que l’haurien assaltat en sortir d’un establiment comercial de l’Avinguda Mediterrània de Malgrat de Mar. L’assalt s’ha produit aquest dimecres a la tarda, a l’alçada del número 27 d’aquesta via malgratenca. Els assaltants han apunyalat el policia local de Lloret de Mar, que estava fora de servei, i han fugit. L’home hauria aconseguit entrar en un altre establiment per demanar ajuda.

El SEM ha rebut la trucada d’avís a les 16.33 de la tarda d’aquest dimecres i s’hi han desplaçat dues ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat, amb el que ha estat traslladat a l’hospital per ser atès.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics