URGENT

Dolors Agüera és l’única socialista que repeteix al Consell Comarcal

Compartiu aquesta història

L’executiva socialista a la nostra comarca ha nomenat un total de sis regidors que representaran el partit socialista al Consell Comarcal. Entre aquests sis hi ha la regidora palafollenca i número 2 del PSC, Dolors Agüera, que ja va ostentar aquesta responsabilitat política durant el darrer mandat. De fet, és la única consellera que repeteix en aquest càrrec. El gener de 2014, Agüera va ser proclamada vicepresidenta d’aquesta administració, després del pacte entre CiU, PSC i ERC.

Entre els altres cinc consellers socialistes de cara aquest mandat 23015-2019, hi ha Sònia Moraleda, regidora de Pineda de Mar, Cindy Rando, regidora calellenca, David Gutiérrez de Premià de Mar, Alícia Rodríguez de Vilassar i de Mar i Joan Vinzo, regidor socialista a Mataró.

A banda d’aquesta elecció dels regidors que participaran al Consell Comarcal del Maresme, també s’ha escollit mitjançant una votació amb els regidors socialistes, el nou diputat provincial a la Diputació. El guanyador de les eleccions va ser Miquel González, regidor electe de Caldes d’Estrat i actual secretari d’organització del PSC del Maresme.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics