El policia local apunyalat a Malgrat de Mar evoluciona favorablement

El portal on han passat els fets. Foto RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Segons fons hospitalàries, el policia local de Lloret que va ser agredit per dos homes ahir a Malgrat es troba fora de perill i evoluciona favorablement després de passar la nit a l’hospital.

Sense novetats pel que fa a les investigacions de l’atac produït ahir a Malgrat de Mar.  Els Mossos d’Esquadra expliquen la situació continua igual que ahir, i que, de moment, només hi ha un detingut relacionat amb els fets. Aquesta detenció es va produir ahir al vespre, unes dues hores després que es produís l’atac a un policia local de Lloret de Mar fora de servei i que és veí de Malgrat de Mar.

La policia treballa amb la hipòtesi que la víctima hagués intentar evitar un robatori a la botiga de telèfons que hi ha en aquesta via de Malgrat, tot i que no ha transcendit cap altra informació.

Segons va informar el Servei d’Emergències Mèdiques, l’home, d’uns 30 anys aproximadament va ser traslladat a l’hospital Trias i Pujol (Can Ruti) de Badalona en helicòpter i en estat molt greu per l’atac de dos individus que l’haurien assaltat en sortir d’un establiment comercial de l’Avinguda Mediterrània de Malgrat de Mar. L’assalt es va produir aquest dimecres a la tarda, cap a 2/4 de 5, a l’alçada del número 27 d’aquesta via malgratenca. Els assaltants han apunyalat el policia local de Lloret de Mar, que estava fora de servei, i han fugit. L’home hauria aconseguit entrar en un altre establiment proper per demanar ajuda.

El SEM va rebre la trucada d’avís a les 16.33 de la tarda d’aquest dimecres i tot i que es van activar dues ambulàncies, el ferit finalment va ser traslladat amb l’helicòpter medicalitzat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics