URGENT

El policia local apunyalat a Malgrat de Mar evoluciona favorablement

Compartiu aquesta història

Segons fons hospitalàries, el policia local de Lloret que va ser agredit per dos homes ahir a Malgrat es troba fora de perill i evoluciona favorablement després de passar la nit a l’hospital.

Sense novetats pel que fa a les investigacions de l’atac produït ahir a Malgrat de Mar.  Els Mossos d’Esquadra expliquen la situació continua igual que ahir, i que, de moment, només hi ha un detingut relacionat amb els fets. Aquesta detenció es va produir ahir al vespre, unes dues hores després que es produís l’atac a un policia local de Lloret de Mar fora de servei i que és veí de Malgrat de Mar.

La policia treballa amb la hipòtesi que la víctima hagués intentar evitar un robatori a la botiga de telèfons que hi ha en aquesta via de Malgrat, tot i que no ha transcendit cap altra informació.

Segons va informar el Servei d’Emergències Mèdiques, l’home, d’uns 30 anys aproximadament va ser traslladat a l’hospital Trias i Pujol (Can Ruti) de Badalona en helicòpter i en estat molt greu per l’atac de dos individus que l’haurien assaltat en sortir d’un establiment comercial de l’Avinguda Mediterrània de Malgrat de Mar. L’assalt es va produir aquest dimecres a la tarda, cap a 2/4 de 5, a l’alçada del número 27 d’aquesta via malgratenca. Els assaltants han apunyalat el policia local de Lloret de Mar, que estava fora de servei, i han fugit. L’home hauria aconseguit entrar en un altre establiment proper per demanar ajuda.

El SEM va rebre la trucada d’avís a les 16.33 de la tarda d’aquest dimecres i tot i que es van activar dues ambulàncies, el ferit finalment va ser traslladat amb l’helicòpter medicalitzat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics