URGENT

Picabaralla virtual entre ERC i EUiA-ICV de Palafolls

Compartiu aquesta història

Aquest dijous el grup municipal d’ERC de PLF ha publicat un escrit en què resumeixen el ple extraordinari celebrat dimarts per establir el funcionament i l’organigrama de l’ajuntament per aquest mandat.

En l’escrit, que porta per títol “Res no canvia”, els republicans carreguen contra l’equip de govern, format pel PSC i EUiA-ICV, criticant que no s’ha tingut en compte la resta de formacions polítics a l’hora de definir les condicions generals de funcionament de l’ajuntament, en el que asseguren ha estat una “manca de sensibilitat per conèixer les postures dels altres partits”.

En un dels apartats els republicans denuncien que s’hagi desestimat les seves proposes, que, segons expliquen volen millorar la transparència de la gestió municipal, i no tenen càrrega política. Precisament en aquest sentit, critiquen la participació institucional a la Fundació del Molí d’en Puigvert, fent referència a la opacitat que envolta aquesta organització.

ICV-EUiA, fent servir el mateix mitjà, ha publicat al seu bloc una críptica resposta a aquestes acusacions.

Tot l’escrit està rodejat de números 4. Els ecosocialistes carreguen contra els republicans, titllant-los, sense anomenar-los, de prepotents .  Segons els ecosocialistes, els bons resultats d’ERC a les passades eleccions municipals no els dóna dret a donar lliçons de transparència i participació.

També dubten que d’aquí quatre anys la formació sigui creixent, diuen, com si es tractés del miracle dels pans i els peixos.

Acaben sentenciant que 4 seran els anys que hauran de continuar fent el ploramiques.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics