El quintet de vent metall actua aquest dimarts al Parc de la Ciutadella de Barcelona

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El conjunt palafollenc que assaja al MiD farà un concert aquest dimarts l’emblemàtica glorieta del Parc de la ciutadella de la capital catalana, en el marc d’un cicle de concerts que puntualment organitzat l’Associació d’Escoles de Música de Catalunya, l’ACEM.

El cicle se celebra en commemoració de la 50a edició de l’Escola d’Estiu Rosa Sensat a Barcelona, i s’organitzen a la ciutat de Barcelona més de 200 tallers i cursos a diferents espais de la ciutat.

La glorieta de la ciutadella ha acollit durant el passat cap de setmana diversos concerts, i encara ho farà durant dimarts i dimecres.

Aquest dimarts, de fet, el quintat de vent metall de Palafolls oferirà el seu tradicional repertori, amb algunes peces noves en un concert que s’allargarà una hora i que començarà a les 12 del migdia.

El quintet palafollenc ha estat un dels cinc grups seleccionats per l’organització, que a principis d’any va obrir una convocatòria per trobar conjunts musicals interessats en participar de l’efemèride. Els propers concerts del quintet seran el 22 de juliol al restaurant el Balconet i el proper 20 d’agost, a la plaça del Teatre de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics