URGENT

L’ajuntament de Palafolls tindrà una dedicació exclusiva i 3 dedicacions parcials aquest mandat

Compartiu aquesta història

Entre altres qüestions, el ple de dimarts passat va servir per determinar el règim de dedicació i retribució dels regidors de l’ajuntament de Palafolls. Amb el vot a favor de l’equip de govern, PSC i ICV-EUiA, i l’abstenció de la resta de formacions polítiques, ERC, PP i C’s, es va aprovar que la regidora Dolors Agüera tindria una dedicació del 100%, amb una jornada completa i una retribució econòmica de 30.400€ bruts anuals, repartits en 14 pagues. També es van aprovar tres dedicacions parcials, les dels regidors socialistes Josep Rueda i Rosa Maria Garcia i la del regidor ecosocialista Juan Andrés Osorio.

En el cas del regidor Josep Rueda, que coordinarà l’àrea de Territori i Salut Pública, la seva dedicació serà del 73,3% i de fet, l’alcalde va comunicar que el regidor podria renunciar a principis de gener. La retribució per aquesta feina serà de 22.283,20€ bruts i anuals.

Juan Andrés Osorio tindrà una dedicació total de 22,5h setmanals, el que correspondria a un 60% d’una jornada normal, i tindrà un sou de 18.240€ bruts anuals.

La darrera dedicació parcial és per Rosa Maria Garcia, que tindrà un 53,3% de jornada. Aquest percentatge, que correspon a unes 20h setmanals, haurà de servir per posar a prova la nova regidora socialista, que s’encarregarà de les regidories d’Ensenyament i Joventut. El sou de la regidora serà de 16.203,20€ bruts anuals.

ERC va exposar que el reconeixement econòmic és necessari, i no va criticar els sous que rebran els regidors, però va considerar necessari crear una assignació econòmica per cada grup municipal representat al ple.

Óscar Bermán, del PP, va exposar que no entenia que la dedicació s’exposés amb percentatges i no amb hores.

Martí Victòria de C’s va afirmar que els regidors i regidores han de cobrar, però caldrà veure en els propers mesos si la feina feta correspon amb el sou percebut.

Per altra banda, els regidors rebran una indemnització de 140€ bruts per cada junta de govern, que es fan setmanalment els dilluns i de la que només formen part els regidors de l’equip de govern, i 140€ bruts per assistència al ple municipal, que se celebra l’últim divendres mes, cada dos mesos.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics