L’Ajuntament de PLF demana precaució als ciutadans davant el risc d’incendi forestal

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El consistori palafollenc ha emès un BAN d’alcaldia per recordar als ciutadans les mesures a prendre per evitar incendis forestals, incidint en la prohibició de fer foc vigent fins el 15 d’octubre als terrenys forestals de Palafolls, tant si estan poblats d’espècies arbòries com si no. Així mateix, la prohibició és aplicable també a la franja dels 500 metres que envolta aquestes àrees boscoses.

Així, no està permès encendre foc sigui quina sigui la seva finalitat: esbarjo, barbacoes, activitats relacionades amb l’apicultura, crema de rostolls i restes d’aprofitament forestal, entre altres.

També està prohibit llençar objectes encesos, com podrien ser cigarrets, llençar coets, globus i focs d’artifici.
Si per alguna raó fos imprescindible fer foc caldrà demanar obligatòriament una autorització expressa al servei de Prevenció d’lncendis Forestals del Departament d’Agricultura í Medí Natural de la Generalitat de Catalunya.

Per últim, el Ban d’Alcaldia demana col·laboració ciutadana en cas de detectar possibles incendis així com avisa que en detectar incompliment en aquesta normativa, l’infractor serà objecte de denúncia al Cos d’Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics