El club d’atletisme de Palafolls fa un bon paper als campionats de Catalunya

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Les noies palafollenques van tenir molt a prop el podi, tot i que no va poder ser. Vanessa Mateos, que va disputar el passat dissabte a Granollers el Campionat de Catalunya en la categoria cadet, va obtenir una 5a plaça  a la taula. Mateos competia en la modalitat dels 3.000m llisos, i va obtenir uns bons resultats tot i les condicions climàtiques, temperatures de fins a 40ºC.  Finalment la corredora palafollenca va fer un temps de 12 minuts i 17 segons, prop d’1 minut i 40 segons més que la guanyadora de la prova.

Dies abans competien  Ainoha Fitó i Núria Escudero,  a Castellar del Vallès, després de classificar-se per la prova final dels 1.000 metres llisos. En aquest cas, Fitó va quedar-se a les portes de pujar al podi, quedant-se la quarta de la classificació, seguida per la seva companya Núria Escudero, que va quedar sisena. Les palafollenques van fer 3 minuts 40 segons i 3 minuts i 42 segons, respectivament.

El club d’atletisme palafollenc tanca amb aquestes dues competicions la temporada esportiva 2014-2015, donant vacances als esportistes fins al mes de setembre, quan es reprendran els entrenaments. Segons informa el club, al setembre obriran els entrenaments durant dues setmanes a totes aquelles persones que vulguin provar aquest esport, i a partir del 15 de setembre, aproximadament, amb l’inici del curs escolar, engegarà de nou la temporada esportiva al club d’atletisme.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics