URGENT

Més mesures de seguretat a les platges de Malgrat de Mar

Compartiu aquesta història

Segons ha informat l’ajuntament de Malgrat, la regidoria d’Obra pública, serveis i platges s’ha procedit a instal·lar dues noves línies de vida, un sistema de seguretat que consisteix en una corda fixa i ancorada a la sorra de la platja. Gràcies a les boies que hi ha al llarg de tota la corda, la línia permet, entre altres coses, que les persones amb mobilitat reduïda o limitada puguin entrar i sortir de l’aigua amb total seguretat.

Una d’aquestes línies de vida s’ha instal·lat a la platja de l’Astillero, i l’altra, a la de Malgrat Centre, on ja n’hi havia una. En tots dos casos les línies s’han ubicat  a pocs metres dels punts de vigilància del servei de Socorrisme, al davant de les passarel·les de formigó.

L’any 2014 Malgrat ja va instal·lar una d’aquestes línies de vida, a la platja de Malgrat Centre, com a prova pilot que pretenia veure si la iniciativa tenia bona resposta entre els banyistes.

El Servei de Socorrisme a les platges de Malgrat, que va començar el 20 de juny, s’allargarà fins el 13 de setembre a les platges de l’Astillero i Malgrat Centre, i a les platges de la Conca i la punta de la Tordera, fins el 31 d’agost. En tots els casos el servei s’inicia a les 10 del matí i finalitza a les 6 de la tarda.

 

Foto: Ajuntament de Malgrat

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics