Més mesures de seguretat a les platges de Malgrat de Mar

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Segons ha informat l’ajuntament de Malgrat, la regidoria d’Obra pública, serveis i platges s’ha procedit a instal·lar dues noves línies de vida, un sistema de seguretat que consisteix en una corda fixa i ancorada a la sorra de la platja. Gràcies a les boies que hi ha al llarg de tota la corda, la línia permet, entre altres coses, que les persones amb mobilitat reduïda o limitada puguin entrar i sortir de l’aigua amb total seguretat.

Una d’aquestes línies de vida s’ha instal·lat a la platja de l’Astillero, i l’altra, a la de Malgrat Centre, on ja n’hi havia una. En tots dos casos les línies s’han ubicat  a pocs metres dels punts de vigilància del servei de Socorrisme, al davant de les passarel·les de formigó.

L’any 2014 Malgrat ja va instal·lar una d’aquestes línies de vida, a la platja de Malgrat Centre, com a prova pilot que pretenia veure si la iniciativa tenia bona resposta entre els banyistes.

El Servei de Socorrisme a les platges de Malgrat, que va començar el 20 de juny, s’allargarà fins el 13 de setembre a les platges de l’Astillero i Malgrat Centre, i a les platges de la Conca i la punta de la Tordera, fins el 31 d’agost. En tots els casos el servei s’inicia a les 10 del matí i finalitza a les 6 de la tarda.

 

Foto: Ajuntament de Malgrat

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics