Controlat un petit incendi a la zona de Mas Borra, a Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Segons informa la Policia Local del nostre municipi, han rebut l’avís de l’incendi minuts abans de les 4 de la tarda d’aquest dimecres. La zona afectada es troba situada en una zona boscosa prop de Mas Borra, prop del restaurant Can Reverter II.

L’incendi, que ha cremat uns 80 metres quadrats, segons dades facilitades per la Policia Local, ha estat controlat de seguida i a hores d’ara s’està treballant per remullar la zona afectada i evitar que el foc revifi.

En l’extinció de l’incendi hi ha participat dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, helicòpter inclòs, una patrulla dels Agents de Defensa Forestal, una de Mossos d’Esquadra i dues de la Policia Local de Palafolls.

 

Foto de portada: Facebook Can Reverter II

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics