URGENT

Intercanvi cultural de la Banda de PLF amb una orquestra belga

Compartiu aquesta història

Aquest vespre la plaça del Fòrum Palatiolo acull un doble concert, en què actuaran una banda belga, l’Orquestra Niko i la banda local.

En primer lloc tocarà el conjunt musical convidat, que actua a Palafolls després de fer diversos concerts arreu de Catalunya durant la darrera setmana.

El director de la banda palafollenca, Enric Martínez, ha destacat la qualitat musical d’aquest grup, i la importància d’aquests intercanvis dels quals sovint són partícips.

En primer lloc doncs, i a partir de dos quarts de 10 del vespre, l’Harmonie Okest Niko interpretarà el seu repertori, que durarà uns tres quarts d’hora aproximadament. A continuació, les dues bandes tocaran uns quants temes de manera conjunta i el concert acabarà amb el grup local.

Una estona abans, però, des de les 8 del vespre, ja es podrà anar cap al lloc del concerts, ja que l’AMPA de l’Escola de Música ha preparat un sopar de montaditos.

La Banda Palafollenca va viatjar ara fa uns dies el poble agermanat italià de Poppi, on tenien programats dos concerts. Martínez ha fet una valoració molt positiva d’aquest nou viatge, que solen fer amb tots els integrants de la banda quan acaba el curs escolar.

En aquesta experiència la banda va tocar amb la renovada banda de Poppi, desapareguda fa uns anys. Segons expliquen, la bona sintonia entre els dos grups ha fet que la banda palafollenca els hagi convidat a venir a Palafolls, tot i que per ara, no hi ha res confirmat.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics