URGENT

Malgrat posa en marxa les fires artesanals al Passeig Marítim

Compartiu aquesta història

Durant els mesos de juliol i agost el passeig malgratenc acollirà una sèrie de parades que ofereixen els seus productes, tots ells artesanals, a turistes i visitants de la població.

Qui s’encarrega d’oferir tots aquests productes és el col·lectiu d’arteans Gastronomia Urbana.

La gerent de Malgrat Turisme, Ester Gil, qui s’encarrega de la gestió d’aquestes fires, ha explicat que l’objectiu és complementar l’oferta existent al passeig marítim, però que està pensada per als turistes i els veïns de la localitat.

La fira es pot visitar totes les tardes fins a finals d’agost a partir de les 6 de la tarda, aprofitant que el sol ja va de baixada i la calor no és tan intensa.

Per ara, la fira s’ha celebrat un parell de vegades i sembla ser que mica en mica va consolidant-se com una activitat més al passeig.

Aquestes fires artesanals és una de les estratègies més utilitzades per la població veïna, que regularment proposa noves activitats en aquesta direcció comercial.

De fet, precisament aquest cap de setmana celebren la fira d’estiu, que com a novetat i com ja hem explicat, acollirà el Happy Food Truck, una nova concepció de fires gastronòmiques, que tindrà lloc dissabte i diumenge a l’Avinguda Bon Pastor amb altres activitats complementàries.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics