URGENT

Detenen un home suec com a presumpte autor de la mort d’una dona a Calella

Compartiu aquesta història

Segons informa l’Agència Catalana de Notícies, l’ACN, l’home de 42 anys i nacionalitat sueca, hauria estat detingut durant el matí de diumenge com a presumpte autor de la dona trobada morta el dia abans en una zona boscosa de la ciutat de Calella. Concretament, es tracta d’un indret pròxim a un solar on acostumen a aparcar els autocars turístics, amb molts descampats i molt despoblat.

L’ACN explica que el cos de la víctima es va trobar esquartera en una zona propera a la part alta de la riera Capaspre, i que les primeres hipòtesis apunten cap a la possibilitat que es tracti d’una parella estrangera que es trobaria de vacances al municipi maresmenc, i que el crim s’hauria produït en un dels establiments turístics de la ciutat.`

El detingut com a presumpte assassí s’hauria endut el cos de la dona per abandonar-lo en algun punt de la muntanya. Els Mossos d’Esquadra de Pineda de Mar vna rebre l’avís de la troballa del cadàver cap a les 16.20h de dissabte i van activar els agents de l’Àrea d’Investigació Criminal per detenir l’autor dels fets.

A hores d’ara es desconeix la identitat de la dona i en quines circumstàncies va morir, i la investigació segueix oberta, tot i que no han transcendits més informacions.

Per condemnar aquests fets, l’ajuntament de Calella ha convocat aquesta mateixa tarda una concentració de rebuig a la violència de gènere. La convocatòria és a les 7 de la tarda  a la plaça de l’ajuntament.

 

Foto de portada: ACN

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics