Cap a 300 documents ja es poden consultar a la Bibliopiscina palafollenca

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Tot i no poder disposar d’un servei de bibliopiscina com els agradaria, la Biblioteca de Palafolls torna a posar a disposició dels usuaris de la piscina municipal un seguit de documents  que poden ser del seu interès.

Així, segons ha explicat el director de la biblioteca Josep Maria Simón, hi ha exposats en una lleixa de les instal·lacions municipals cap a 300 documents entre llibres i revistes. Segons ha explicat, es tracta d’articles duplicats o que estan lleugerament malmesos i ja no serien aptes per al préstec.

El sistema de funcionament de la Bibliopiscina palafollenca és ben senzill, ja que només cal sol·licitar a l’encarregat que hi hagi en aquell moment l’exemplar que ens interessi, i ens el podem endur tranquil·lament per consultar-lo, i sense pressions a l’hora de retornar-lo. Els llibres i revistes són de continguts diversos i estan dirigits a un públic tan infantil com adult. L’objectiu de la iniciativa, que s’ha dut a terme pràcticament cada any és facilitar als usuaris de la piscina una lectura distesa, per distreure’s, si tenen ganes de passar una estona llegint sense patir massa per fer malbé el document, ja que, com hem dit, estan pràcticament exclosos de préstec, sense que es tradueixi  en fer-ne un mal ús.

Simon ha manifestat el desig de poder millorar aquest servei de bibliopiscina en un futur, amb la possibilitat de dur-hi a terme altres activitats de dinamització, com ja se sol fer a la mateixa Biblioteca, amb Hores del Conte, tallers o altres activitats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics